Domaći napitak za mršavljenje

 

Domaći napitak za mršavljenje


Domaći napitak za mršavljenje i topljenje masti sa stomaka | Detoksikacija, sagorevanje masti, čišćenje
Domaći napitak za mršavljenje

Leto je vreme za odlazak na plažu i oblačenje letnjih haljina, ali ako ste zabrinuti zbog sala na stomaku, ne brinite, evo dobrih vesti. Sada se možete rešiti viška kilograma pijući zdrav prirodni napitak. Ovaj zdrav napitak najbolje deluje kada je uparen sa zdravom ishranom. To znači da kako biste ubrzali gubitak težine, svakodnevno pijte ovaj osvežavajući letnji detox napitak i jedite zdravu, uravnoteženu hranu. Ne postoji stroga dijeta ili pravila: samo pokušajte jesti manje ugljenih hidrata nego inače, više nemasnih proteina, zdravih masti i puno povrća. Da biste izgubili kilograme, morate jesti s dnevnim deficitom kalorija ili morate vežbati. Osim toga, izbegavajte nezdravu hranu, šećer i bezalkoholna pića. 

Ovaj napitak će dodatno ubrzati metabolizam i poboljšati probavu, te kao takav ubrzati proces topljenja masnih naslaga i mršavljenja. 


Potrebi sastojci:


2 limuna

1 krastavac

1 mali koren đumbira ( oko 2,5 cm)

5 do 10 listića sveže nane (mente)


Kako napraviti domaći napitak za mršavljenje:


Limun iscediti, krastavac oljuštiti i iseckati na kockice, đumbir oljuštiti i iseckati što sitnije. Sve zajedno sa listićima nane staviti u blender, secko ili sokovnik i izblendati, tj. napraviti sok.

Sipati u staklenu posudu i razblažiti sa nekoliko čaša vode ili manje po želji. Ukoliko ne možete bez slatkog, zasladiti sa stevijom ili ksilitolom. Čuvati u frižideru i popiti u roku od 24h.


Odricanje od odgovornosti: Ovaj sadržaj nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili lečenje. Uvek potražite savet svog lekara ili drugog kvalifikovanog zdravstvenog radnika o svim pitanjima koja imate u vezi sa zdravstvenim stanjem.


Pogledajte naš video recept za sok za mršavljenje: 👇



Ukoliko Vam se svideo recept, podelite ga sa prijateljima klikom na neku od ikona društvenih mreža ispod teksta. 💕


Primjedbe

Obrazac za kontakt

Pošalji