USLOVI KORIŠĆENJA
USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo Vas da pre svakog korišćenja web sajta jajaikobaja.com, pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja. Ovi uslovi korišćenja podložni su promenama u bilo kom trenutku sa ili bez obaveštenja. Svaka Vaša poseta web sajtu, znači da ste pročitali opšte uslove korišćenja i da se slažete sa njima u potpunosti. Posetom ovog web sajta (jajaikobaja.com), potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili sve navedene uslove korišćenja i saglasni ste sa obavezom da ih poštujete kao i sve druge primenjive Zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt (jajaikobaja.com).

KOMENTARI

Administrator web sajta jajaikobaja.com zadržava pravo da bez obaveštenja uredi ili obriše sve komentare koji su postavljeni na sajt ukoliko ih proceni kao:
1. Spam komentare (Komentari koji se smatraju neželjenim).
2. Komentare koji uključuju psovke i vulgarnosti, kao i komentare koji se smatraju nepristojnim, klevetničkim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim.
3. Komentare koje sadrže linkove ka drugim web sajtovima, portalima i sl.
4. Komentare koji uključuju mržnju, omalovažavanje ili napad na bilo kog pojedinca ili grupu.
5. Komentare koji nemaju nikakve veze sa temom koja se komentariše.

AUTORSKA PRAVA 

Web sajt jajaikobaja.com, polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstove, slike,  grafike i dr.). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta jajaikobaja.com bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Nije dozvoljeno:
Nije dozvoljeno menjati sadržaj web sajta (jajaikobaja.com), niti ga reprodukovati, javno prikazivati, predstavljati, prenositi ili na bilo koji drugi način koristi u javne ili komercijalne svrhe, uključujući tekst, grafiku, video i fotografije bez izričite dozvole i pisanog pristanka vlasnika i autora sajta.
Dozvoljeno je:
Sadržaj koji se nalazi na web sajtu (jajaikobaja.com) može se (osim ako nije drugačije naznačeno) pregledati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima sadržane na originalnim prikazima (slika, tekst), budu prikazne.
Ukoliko postoji dugme za deljenje sadržaja (share dugme), a postoji ispod svakog posta (priloga), dozvoljeno je na taj način deliti sadržaj. Sadržaj možete deliti i kopiranjem url adrese web strane. Izričito na ova dva načina je dozvoljeno deljenje sadržaja sa web sajta jajaikobaja.com.
Ukoliko smatrate da je web sajt jajaikobaja.com povredio Vaša autorska prava, obratite nam se putem kontakt obrasca na sajtu. Žalba će biti u najkraćem mogućem roku razmotrena, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Uslove korišćenja možemo promeniti, izmeniti, ažurirati bilo kada, bez prethodne najave. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući.

OPŠTE ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI pročitajte na ovom linku.

POLITIKU PRIVATNOSTI pročitajte na ovom linku.

Obrazac za kontakt

Pošalji