Recept za salatu od cvekle i rena


Recept za salatu od cvekle i rena 


Zimska vitaminska salata od cvekle i rena predivnog ukusa. Ova salata je prava vitaminska bomba, poboljšava imuni sistem i pravi je blagodet za organizam.
Salata od cvekle i rena

Salata od cvekle i rena je izuzetnog ukusa, puna vitamina i što je najbitnije -  blagodet za celokupan organizam. Zimsku salatu od cvekle i rena kada prvi put probate, pravićete je stalno po našem receptu. Cvekla i ren u kombinaciji čine najbolje prirodno sredstvo za bolje zdravlje i prava su vitaminska bomba za imuni sistem. Ova izuzetno ukusna i pikantna salata je jednostavna i brza za pripremu, a može stajati dugo u frižideru bez promene ukusa i svežine. U nastavku teksta pročitajte kompletan recept za zimsku salatu od cvekle i rena. 


Potrebni sastojci:


4 kom. cvekle srednje veličine

1 koren rena

1 kafena kašika soli

1 limun (sok od jednog limuna ili 2 kašike jabukovog sirćeta)


Kako se pravi zimska salata od cvekle i rena:


Cveklu i ren oprati, oljuštiti - oguliti i narendati na sitno rende. U jednu posudu pomešati narendanu svežu cveklu, koren rena, kafenu kašiku soli i sok od jednog limuna. Umesto limuna može se sipati dve kašike jabukovog sirćeta. Sve sastojke dobro sjediniti i staviti u prethodno pripremljenu teglu za zimnicu. Od date količine sastojaka dobija se jedna puna tegla vitaminske salate. Čuvati u frižideru. Prijatno! :)


Kompletan postupak pripreme zimske salate pogledajte u video receptu ispod:



Ukoliko Vam se svideo recept, podelite ga sa prijateljima klikom na jednu od ikonica društvenih mreža ispod teksta. 😃💖


Primjedbe

  1. Radujemo se Vašim komentarima! Sva pitanja ili saveti su dobrodošli. Uspešno spremanje zimske salate od cvekle i rena, žele Vam Jaja i kobaja! 🙂😉

    OdgovoriIzbriši

Obrazac za kontakt

Pošalji